UFO Manad

HISTORY explorează în luna iulie misterioasa lume a activității extraterestre în fiecare săptămână de luni până vineri.

HISTORY explorează în luna iulie misterioasa lume a activității extraterestre în fiecare săptămână de luni până vineri. „OZN-uri: Întâlniri periculoase” (premiera 20 iulie) prezintă relatări terifiante ale oamenilor care au supraviețuit întâlnirilor extreme cu ființele extraterestre. Prin reconstituiri și interviuri cu experți, explorăm dosare reale de cazuri OZN de întâlniri periculoase de gradul III între oameni și extratereștri.

OZN Top Secret” (premiera 27 iulie) privește eroii de zi cu zi din forțele de ordine și militare, a căror misiune de a servi și proteja este pusă la încercarea finală atunci când se află față în față cu OZN-uri periculoase.

Prin reconstituirea dosarelor clasificate cu și despre OZN-uri și a interviurilor cu experți în domeniu, explorăm limitele pe care persoanele din prima linie le pot atinge pentru a păstra civilii în siguranță față de întâlnirile cu extratereștrii. În ciclul de emisiuni dedicate includem, de asemenea, și serii consacrate ca „Hangar 1: Fișierele OZN” (24 iulie) și „Vânătoarea de extratereștri” (29 iulie).