The Lost Gold of WWII

Producția prezintă un grup de cercetători și ingineri care visează să descifreze ultimul mare mister din al Doilea Război Mondial și pornesc pe urmele aurului Generalului Yamashita, în inima junglei filipineze.

În 1945, în ultimele luni ale celui de-al Doilea Război Mondial, se presupune că trupele japoneze, sub comanda generalului Yamashita, au îngropat o comoară neprețuită în jungla filipineză. Comoara ar include aur, bijuterii și artefacte inestimabile, furate de trupele japoneze de la alte națiuni.

Misterul dăinuie de peste 70 de ani, iar echipa formată din cercetători americani pornește în căutarea aurului ascuns. Aceștia folosesc cele mai recente tehnologii, în căutarea comorii și a adevărului. 

În sezonul al doilea al serialului „Aurul Generalului Yamashita”, vânătorul de comori John Casey revine în Filipine cu o nouă echipă. Ghidați de scanări prin satelit care dezvăluie zăcăminte mari de metale, aceștia se vor concentra pe trei locuri cheie: a cascadă misterioasă, un crater cunoscut sub numele de ‘Breșa 6’ și un tunel recent descoperit.

Seria va aprofunda conspirațiile care înconjoară comoara generalului Yamashita, legătura sa cu CIA și alți lideri mondiali. Vor fi suficiente o echipă nouă, tehnologie de ultimă generație și descoperiri recente pentru a dezlega unul dintre cele mai mari mistere din al Doilea Război Mondial?