Documentarul de investigație „Operațiuni clandestine” care prezintă cercetările realizate de fostul agent CIA Barry Eisler, multi-premiatul jurnalist Steve Volk și cineastul Chris Garetano despre miturile, conspirațiile și acuzațiile legate de o bază militară abandonată, supranumită Camp Hero din Montauk, Long Island. 

Guvernul american susține că în acel loc a funcționat o bază militară care a contribuit la apărarea cetățenilor, însă de decenii circulă numeroase zvonuri cum că între zidurile sale ar fi ascunse urmele unei conspirații guvernamentale de amploare. Totodată, este cunoscut faptul că după Al Doilea Război Mondial, autoritățile din SUA au făcut experimente pe proprii cetățeni, în cadrul unor programe precum “Experimentele Tuskegee” sau “MK Ultra”. 
Documentarul va încerca să ofere un răspuns celor care cred că în baza militară Camp Hero au avut loc experimente pentru controlul minții, teste cu acid, răpiri de copii sau călătorii în timp, acesta putând să fie un alt exemplu de proiect top secret al americanilor.