Hitler's Secret Tunnels

Existența unui sistem de tuneluri naziste în Germania poate să schimbe toată perspectiva asupa planurile lui Hitler în cel de-Al Doilea Război Mondial. 

Locul unde se află acesta a rămas un mister până acum când un număr impresionant de documente au fost descoperite care localizează tunelurile într-o zonă secretă numită Decknamen Jonas. Această locație labirintică, ascunsă într-o zonă rurală din Germania, a făcut parte dintr-un program secret destinat creșterii capabilităților naziștilor pe perioada războiului și pentru a crea o armă supraomenească. Documentele recent descoperite au fost revizuite de cercetători istorici și au fost confirmate ca fiind autentice. Informațiile nu au fost publicate niciodată și , prin acest documentar, va fi prima dată când vor fi dezvăluite lumii.
Acum, o echipă de vânători de comori specializați în artefacte naziste și în istoria celui de-Al Doilea Război Mondial va descoperi lipsa unei așezări și va dezvălui unul dintre marile secrete ale lui Hitler. În interiorul tunelului, vor întâlni probabil artefacte naziste, laboratoare ascunse de testare medicală și documente pierdute, care vor rezolva în sfârșit misterul acestor experimente secrete și al existenței super soldaților ai lui Hitler. Prin explorarea acestei locații vom afla mai multe despre planurile lui Hitler de a construi o întreagă lume subterană cu ritualuri oculte, experimente umane și tehnologii nucleare clasificate.