Custer: The Final Mystery

O echipă de arheologi, istorici și cercetători obțin o hartă veche care le arată drumul către una dintre cele valoroase comori americane.

Pe măsură ce ancheta evoluează, aceștia descoperă adevăratul loc de odihnă a generalului Custer, ceea ce va rescrie istoria bătăliei de la Little Big Horn și cea de la Little Bighorn, când acesta și oamenii lui au rămas fără nimic. 
Indienii americani au strâns sute de puști, arme, săbii, efecte personale și steaguri folosite în timpul bătăliei. Sursele susțin că aceste articole au fost depozitate pentru a fi utilizate ulterior, dar în cei 140 de ani de la sfârșitul bătăliei, și în ciuda obsesiei naționale cu Custer, această comoară nu a reapărut niciodată. În 2016, patriarhul familiei - Fred Weibert - a dezvăluit un secret pe care l-a păstrat de 60 de ani. Copil fiind, în timp ce se juca lângă câmpul de luptă, el a descoperit cadavrele a doi locțiitori ai lui Custer. Corpurile acestora nu au fost încă recuperate, dar cercetările familiei le plasează în interiorul a două mile pătrate de comoara ascunsă. Înarmați cu aceste secrete, vânătorii de comori moderne vor porni să caute această pradă în valoare de milioane de dolari.